Hoe Bespaargemak is ontstaan

Over ons

Bespaargemak.nl is ontstaan doordat ikzelf op zoek was naar de beste aanbiedingen op het gebied van de meest voorkomende vaste lasten zoals Energie, internet, telefonie, TV, verzekeringen (voornamelijk zorgverzekeringen en autoverzekeringen), etc.

Ondanks dat er vele vergelijkingssites bestaan bleek het een zeer tijdrovende klus om daadwerkelijk de beste aanbiedingen te vinden. Je zult vast wel herkennen dat je er uren in kunt steken en dan nog spreken de verschillende actie- en vergelijkingssites elkaar tegen. Veel mensen vinden het simpelweg teveel werk en beginnen er daarom maar gewoon niet aan. Zonde want je kunt wel € 1.000 (of meer) besparen als je het wel zou doen.

Door mijn eigen ervaringen kwam ik op het idee om een plek te bieden waar je terecht kunt om de beste aanbiedingen te vinden, maar ook tips en adviezen om daadwerkelijk veel te besparen. Deze plek is Bespaargemak.nl de bespaarsite van Nederland.

 

Missie

Besparen op vaste lasten kan veel gemakkelijker, sneller en beter dan tot nu toe gebeurt. Bespaargemak.nl heeft de ambitie hét bespaarplatform van Nederland te worden. Wij doen dit door het de gebruiker gemakkelijker te maken en voortdurend inzicht te geven in zijn vaste lasten zodat met een minimale inspanning de huidige kosten met de beste aanbiedingen vergeleken kunnen worden.

Visie

Door slimme software en automatiseren wordt het vergelijken naar een hoger plan getild. Consumenten kunnen op hun eigen manier, in hun eigen omgeving op het voor hen gewenste moment altijd inzicht hebben in hun huidige kosten en mogelijkheden om over te stappen. Geen inschrijvingen voor veilingen of “druk”om een beslissing te nemen. Je besluit zelf op basis van de best mogelijke informatie of je overstapt.

Ik wens je veel succes met het gebruik van Bespaargemak.nl

 

Met vriendelijke groeten,

 

Paul Borrias, Oprichter.