Video Aspect Ratio: 9:4

Grip op je inkomsten en uitgaven !

Wil jij inzicht in wat je allemaal uitgeeft en hierop besparen?

Bespaargemak helpt je met besparen op onderstaande vaste lasten

Bespaargemak in één minuut uitgelegd

[phx_faq_list id=1449661058]

Wat klanten zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
"7% rente op mijn spaargeld en nog een groen rendement ook"
De persoonlijke bespaarpagina van Bespaargemak.nl is super handig. Het scheelt me heel veel tijd en ik heb echt het gevoel dat ik overzicht heb over mijn vaste lasten en niets teveel betaal.

Joost van Dieren

 • Super makkelijk en veel bespaard

  Eerst was ik wat sceptisch. Om optimaal gebruik te maken van de persoonlijke bespaarpagina moest ik mijn bankoverschrijvingen uit men internetbankieren uploaden, dat vond ik eerst maar niks. Maar het gaat veilig en alleen ikzelf kan mijn gegevens inzien. Bespaargemak rubriceert alle transacties en dat geeft heel veel inzicht in je uitgaven en inkomsten patroon. Én ik heb ook nog eens heel veel bespaard door dat ik gemakkelijk kon vergelijken. Ik raad iedereen Bespaargemak.nl aan.

  Janine van Heugten

 • Erg handige tool, zoiets heb ik nog nooit eerder gezien

  Echt een aanrader: binnen no time inzicht in al je inkomsten en uitgaven én gemakkelijk vergelijken of het niet goedkoper kan. Ik heb honderden euro's bespaard met een uurtje werk. Echt heel handig.

  Marc van Vuuren

  Add Your Stars