Energie vergelijken

Uw aansluiting

Postcode
nummer

Wat voor een elektriciteitsmeter heeft u?

Wordt er bij u apart nachtstroom gemeten, dan heeft u een dubbele meter.

Stroom type

Enkele meter

Een enkele tariefmeter is een elektriciteitsmeter met één telwerk. Deze meet de elektriciteit die overdag, 's nachts en in het weekend wordt verbruikt tegen hetzelfde tarief.

Dubbele meter

Kies 'dubbel' wanneer u over een dubbele tariefmeter beschikt. Een dubbele tariefmeter is een elektriciteitsmeter met twee telwerken. Het ene telwerk meet de elektriciteit die overdag wordt verbruikt, en het andere meet de elektriciteit die 's nachts en in het weekend wordt verbruikt. 's Nachts en in het weekend gelden lagere tarieven dan overdag.

Uw energieverbruik (gas / elektriciteit) per jaar

Schatting verbruik: kies het aantal personen in uw huishouden of voer het exacte verbruik in

Gebruiks indicatie

Verbruiksinfo

Uw energieverbruik is nodig om uit te rekenen wat voor u de goedkoopste leverancier is. Wanneer u uw verbruik niet precies weet, selecteer dan het aantal mensen in uw huishouden om een indicatie te krijgen van uw verbruik. Als u weet wat uw verbruik is, vul dan zelf uw verbruik in.

Stadswarmte

Stadswarmte is een systeem waarbij warmte met een buizenstelsel vanuit een centraal punt naar de woningen in een wijk wordt gebracht. Deze woningen hebben geen eigen cv-ketel. U dient stadswarmte aan te vinken wanneer u hiervan gebruik maakt.

Elektriciteitsverbruik
kWh per jaar
Gasverbruik
m³ per jaar

Selecteer uw huidige stroom leverancier

Huidige aanbieder Voer hier uw huidige energieleverancier in. Als u meerdere leveranciers heeft dan volstaat het invullen van uw stroomleverancier.

Zakelijke gebruiker

Representeert u een bedrijf of bent u ZZP-er?

Zakelijk gebruik

Een moment geduld alstublieft

We checken nu de prijzen van alle aanbieders

nog seconden

Wij maken gebruik van cookies